Udendørs dekoration, der holder. Lav dekorationen for dig og din familie, så der er noget sødt at se på efter en lang dag i skolen, og på arbejde.

Deko-lav-80

Tip. Det bedste er at bruge en grå oasis som base for dekorationen. Jeg havde kun en grøn oasis, og den kan du til nød også bruge.

Du skal bruge

En urtepotte
Oasis
En urtepotte med stenurt
En potte med pyntekål
Tynde ståltrådspinde
Kapsler fra jomfru i det grønne
Små umodne æbler
Træ gril pinde
Lidt mos
1-trin-lav-643
Sådan gør du

 1. Skær oasisen til så den passer ned i potten, og sidder godt i spænd, og er ca. 5 cm højere end potten. Klip stenurten fra potten, helt nede ved jorden. Tag så en ståltrådspind, i den ene ende bøjer du ståltråden ned efter, så du nu har et langt og et kort ben. Læg ståltråden på enderne af stenurten. Tag fat i det lange ben, vikle det rundt om stilke og det korte ben. Stik ståltråds enden ind i oasisen i kanten af potten ,så det har godt fat. Fortsæt på denne måde potten rundt.
  2-trin-190817-648

 2. Halver gril spyddene, stik en pind op i bunden af æblerne. Fordel æblerne rundt i oasisen.
  3-trin-lav-50

 3. Klip toppen af pyntekålen. Stik en ståltrådspind gennem bunden af kål rosetten, fold de to ståltrådsender ned efter. Stik kålrosetten ned i kanten af potten. Stik ligeledes ståltråds pinde gennem enkelte kålblade, fold ståltråden dobbelt og stik dem rundt mellem æblerne i dekorationen.
  4-trin-lav-56

 4. Klip så af stilkene på jomfru i det grønne, så der sidder en stilk tilbage på ca. 10 cm. Stik dem ned i oasisen mellem æblerne. Med små totter mos fylder du huller ud, og sådan at det stritter lidt ud fra dekorationen.
  5-trin-lav60