Super sød stjerne billig at lave. Stjerner og glimmer kigger du efter i et supermarked. Vi har vist alle en gammel bog vi godt kan ofre til denne stjerne. Jeg har lavet disse stjerner til mine vinduer i år. Mine vinduer er meget store , så jeg har bundet tynde store kranse i afblomstret klatrehortensiaer som omkranser hver stjerne. Det er yndigheden selv. Stjernerne egner sig til at hænge hvor som helst i din bolig, måske på en dør en knop på en skuffe eller du kan vælge at lade stjernen støtte stjernen op ad en lampe. Husk at det er vigtigt at spidserne på stjernerne bliver nærmest sylespidse.

Se mere på min facebook side http://www.facebook.com/ideasbypia

Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev her: http://eepurl.com/bGg0U9

Du skal bruge:

Sider fra en gammel bog klippet i kvadrater på 9×9 cm
En kraftig cirkel på 10 cm brug en kop eller glas til at tegne cirklen af fra
Limpistol
Et stykke papir fra et gammelt ugeblad på ca. 8 cm bredt og ca. 20 cm langt
Et lille stykke ståltråd
Færdig købte bark stjerner
Hvid lim eller decoupage lim og lak Panduro Hobby
Pensel
Sølvglimmer