Sommerkrans med harepoter og lavendler

Denne krans kan hænge ude som inde. Kansen vil som tiden går tørre op, og få et nyt udseende.Lavendlerne dufter dejligt længe efter kransen er bundet.
_DSC3322

Det skal du bruge

En ståltrådskrans på en ca.20 cm i diameter
Myrtetråd
Harepoter
Lavendler
Grønt fra en grøftekant
Saks
Rå snor

Sådan gør du

  1. Vikle vindseltråden på kransen, så den sidder godt fast. Klip stilkene på materialerne så de har en ca. længde på 6 cm.
    1-Lav-trin-480-1

  2. Tag så et par stilke harepoter, læg dem på kransen. Vikle myrtetråden om stilke og krans, gentag med at vikle en gang til så de sidder godt fast. Tag så et par lavendler, og læg dem over stilkene på harepoterne, vikle igen. På denne måde fortsætter du kransen rundt mens der veksles mellem de forskellige materialer.
    2-lav-trin-82-1

  3. Når du når kransen rundt, og skal binde de sidste stilke på lægger du et par stilke lavendler som du spreder let, og sådan at stilkene kommer til at ligge under harepoterne du bandt på først. Så vikler du myrtetråden ind og ud mellem stilkene så du får en pæn afslutning på kransen. Til sidst binder du en rå snor på kransen.

3-lav-trin-86-1

Pia Buusmann

Pia Buusmann

Pia har de sidste 16 år beskæftiget sig med indretning og design ideer til hjemmet. Hun startede sin karriere med at udgive bogen “Julestads og Konfitterknas”. Herefter har hun udgivet 10 andre bøger.

Read More
Sommerkrans med harepoter og lavendler
Share this