Små pyntesyge kurve

Disse små kurve har jeg lavet rigtig mange af. Jeg forærer nogle væk, og pynter op med resten. Hæng dem i et vindue eller hæng dem på koglegrene.

lav--2-75

Tip. Det pynt du skal bruge til at dekorere dine kurve med, er alle mulige små dimser som knapper udklip perler og sløjfebånd.

Detalje-lav-47-1

Du skal bruge

Papkrus
Saks
Hvid lim
Crepepapir
En vandforstøver med kold kaffe
Forskellig småt pynt og sølv lametta

Sådan gør du

1-trin-50

  1. Klip ca. 3 cm af kruset foroven.

2-trin-55
2. Smør lim rundt på kruset.

3-trin-32
3. Klip et stykke crepepapir på en længde der kan nå rundt om kruset. Beregn 10 cm ekstra. Crepepapiret skal være 4 cm højere end kruset. Fold crepepapiret rundt om kruset så det danner folder hele vejen rundt. Det stykke crepepapir foroven på kruset, folder du nedefter, så der dannes en blonde.

4-trin-63
4. Klip så en strimmel blonde på 3 cm, og på en god længde. Smør lim rundt i kanten af den første blonde, læg så strimlen rundt i limen, og sådan at den bølger let, du har nu 2 blonder foroven.

5-trin-69
5. Når limen er tør, sprayer du kurven let med kaffe, lad kaffen tørre før du evt. sprayer igen. Så er det tid til at pynte de små kurve. Rigtig god fornøjelse.
Detalje-lav-32

Pia Buusmann

Pia Buusmann

Pia har de sidste 16 år beskæftiget sig med indretning og design ideer til hjemmet. Hun startede sin karriere med at udgive bogen “Julestads og Konfitterknas”. Herefter har hun udgivet 10 andre bøger.

Read More
Små pyntesyge kurve
Share this