Selvfølgelig skal der være en grøn og rød krans. Disse farver vil aldrig forsvinde ud af julen. Forny kransen med en buket i midten.

Lav-45
Tip. Du behøver ikke binde materialer på undersiden af kransen, da kransen ligger på et fad.
Detalje-80
Du skal bruge

Et fad
En skål der kan stå i midten af kransen
Roser
Sukkulenter
Vindseltråd
Gran
Eaucalypthus
4 lys med ståltrådspind i bunden
Rensdyrlav
Små ståltrådsstykker på en ca. længde på 12 cm
Hårlak
Sølvglimmer
Rød snor

Sådan gør du
1-trin-79

  1. Klip grannet i mindre stykker. Klip lidt af stilkene på eaucalypthusen. Vikle vindseltråden et par gange om kransen, så den sidder fast. Tag så flere stykker gran, og læg dem hen over kransen. Vikle dem fast ved at vikle vindseltråden stramt om krans, og stilkene på grannet. Gentag dette så de nye stykker gran som du lægger lidt ind over de forgående stilke.
    2-trin-83
  2. Tag så et par stilke eaucalypthus, og læg dem på grannet, vikle igen med vindseltråden. Sørg for at grenene stritter lidt ud fra kransen. På denne måde fortsætter du kransen rundt. Stik så de 4 lys i kransen.
    3-trin-85
  3. Fold de små stykker ståltråd dobbelt, så der dannes en hårnål. Tag et lille stykke lav, læg det på kransen, og fastgør det med en hårnål. Gentag dette rundt på kransen.
    4-trin-88
  4. Spray lavet med hårspray, og drys med glimmer. Bind snoren rundt om hvert lys, afslut med en knude. Læg adventskransen på fadet. Kom vand i skålen, klip af rosernes stilke, sæt dem ned i skålen, og stil skålen ned i midten af kransen. Skyl husløggene på undersiden så de er fri for jord. Læg husløggene rundt på roserne.

Detalje-86