Papirprisme på fod

En rigtig tidsrøver er det at folde denne prisme i en gammel bog. Men hold nu op et resultat man får.
lav-16-1
Tip. Foldningen er ikke noget jeg har fundet på.
På Youtube Book folding tutorial finder du et hav af videoer på bogfoldning i gamle bøger. Når man først får kigget hvilke muligheder der er, så er det utrolig svært at begrænse sig.

Jeg kom fod og top på min prisme.
Foden er lavet af en gammel lyssestage, som jeg savede igennem med en fucksvans. Toppen er en gardinknop. Fod og top spraymalede jeg ad to omgange med sort spraymaling. Derefter limede jeg fod og top på prismen med limpistol.

Pia Buusmann

Pia Buusmann

Pia har de sidste 16 år beskæftiget sig med indretning og design ideer til hjemmet. Hun startede sin karriere med at udgive bogen “Julestads og Konfitterknas”. Herefter har hun udgivet 10 andre bøger.

Read More
Papirprisme på fod
Share this