En tidsrøver, ja, men sikke et resultat.

Lav--45-2

Tip. Kransen kan laves stor som lille. Kransen her har fået sølvglimmer, som gør den mere julet. Dette kan undlades, sådan at kransen kan bruges i andre sammenhænge end julen.

Detalje-mellem-45-23746-1
Du skal bruge:
En stor halmkrans på en diameter på 25 cm i diameter
Hvide kaffefiltre
Saks
En skål med en kraftig blanding af nescafe og varmt vand
Limpistol
Visne skovbregner
Evt. limspray og glimmer
Sløjfebånd

Sådan gør du:
1-trin-lav-47

 1. En roset består af 3 str cirkler du klipper ud i kaffefiltrene. Cirklerne er klippet i fri hånd, så du behøver ingen skabelon. Du kan sagtens klippe mange cirkler på en gang.
  2-trin-53-1
 2. Dyp cirklerne i necafeen, og læg dem til tørre på en bageplade. Cirklerne må gerne ligge lidt ind over hinanden når de tørre. Hvis solen skinner kan du lægge dem til tørre i din vinduskarm.
  3-trin-58
 3. Tag så 3 forskellige str. cirkler, læg dem ovenpå hinanden. Med fingrene trækker du hvert lag ind mod midten, så der dannes en roset. I enden af rosetten snor du filtret om hinanden, så der dannes en lille spids, og sådan at rosetten holder sammen. Lav mange rosetter før du begynder at lime dem på.
  4-trin-63-1
 4. Kom lim i spidsen af rosetten, og lim den på halmkransen. På denne måde fortsætter du med at lime rosetter på kransen, og sådan at de ligger helt tæt mod hinanden.
  5-trin-67-2
 5. Ind imellem du limer rosetter på limer du stilke af bregnerne, sådan at de stritter ud fra kransen. Når kransen er færdig, sprayer du den med lim, og drysser med sølvglimmer. Bind en sløjfe, og lim den på kransen.

Detalje-mellem-403746