Her kan alle være med når der skal laves kugler.
Tip. moskuglerne kan laves store som små. Kuglerne holder den grønne farve meget længe. Kuglerne kan friskes op hen mod jul, med nye bånd, eller lægges på et fad sammen med lidt gran, og julekugle
lav-05-3
Du skal bruge

Forskellige tomme glas
Et stort stykke mos
Vindseltråd
Saks
Råsnor
Stilke af snebær
Brombærgrene
Husløg

Glas med moreller
To ståltrådspinde
Moreller
Blomster fra hortensiaer

Sådan gør du
1-trin-lav-84-1

 1. Tag et stykke mos, og kram det sammen. Vikle vindseltråden rundt om mosset. Tag så en ny tot mos og vikle igen med vindseltråden. På denne måde fortsætter du med at lægge mos, og vikle til kuglen har den ønskede størrelse. Klip vindseltråden af , og stik enden op i kuglen.
  2-trin-lav-88-1

 2. Klip kuglen til, så den får en pæn form.Tag den rå snor, og vikle den rundt om kuglen, afslut med en knude. Kom vand i glasset, og sæt små stilke af snebær ned i vandet. Læg kuglen på glasset.
  3-trin-lav92-1
  3.Klip et stykke af ståltrådspinden på en ca. længde på 14 cm. I bunden af en sukkulent stikker du ståltrådspinden. Når sukkulenten er på midten af pinden, folder du de to ender nedefter. Stik ståltrådsenderne ned i moskuglen, gentag dette med et par sukkulenter mere. Kom vand i glasset, kom stilke af brombærgrene ned i. Læg kuglen på glasset. Bind en rå snor rundt om sukkulenterne.
  4-trin-lav-94-1
  4.klip morellerne fra dets grene. Tag to tynde ståltrådspinde, og stik dem gennem morellen. Træk så to hortensia blomster på ståltråden.Fortsæt på denne måde ståltråden ud. Ståltrådsenderne snor du om hinanden, for at hæfte ende. Kom moreller i et glas med vand. Læg den lille krans på kanten af glasset.
  5.5-trin-lav-98-1