Hvert år må kransen fornys. Kransen blev større end jeg regnede med, og når man bor småt kniber det med at få plads til den. Nå, men nu blev det størrelsen. Lad dig inspirere af de valgte materialer, og så er det tid at gå igang med din kran.

lav-2-99-1

Du skal bruge

Et fad
En færdig købt halmkrans på en ca. diameter på 30 cm
Et stykke hegnstråd der kan nå rundt om halmkransen
Vindseltråd
Enebær
Lav
Hårspray
Sølvglimmer
Hvide spraymalet kardeboller (købes i Netto)
4 lysholdere
4 lys
Lidt tørret hortensiablomster
Sløjfebånd

Sådan gør du.

Deaje-lav-13

 1. Saml hegnstråden til en cirkel. Sno enderne om hinanden for at hæfte ende. Vikle vindseltråden om cirklen. Pluk enebærrene i mindre stilke. Tag et par stilke, læg dem på kransen, vikle vindseltråd om cirklen og stilkene på enebærrene. Stram godt til. Tag så nye stilke, og læg dem hen over de forgående stilke. Vikle igen med vindseltråden. På denne måde fortsætter du cirklen rundt.
  -0-trin-64
 2. Tag en stor tot lav, læg den på halmkransen. Vikle det på kransen med vindseltråden. Læg et nyt stykke lav til, og vikle igen. På denne måde fortsætter du kransen rundt.Læg kransen med lav, på midten af fadet. Læg enebærkransen ned over. Spray kransene med lak, og drys med glimmer.
  1-trin-69
 3. Læg så kartebollerne i en tæt omkreds mellem de to kranse.
  2-yrin-75-1
 4. Placer de 4 lysholdere på kransen. Knus den tørret hortensia let i hånden, og drys det hen over kransene. Sæt lysene i lysholderene, og bind sløjfer om lyssene.
  3-trn-77

Dealje-lav-17