Lysestage i julekugle

For at lave lidt fornyelse, fik en af mine meget brugte kugler nyt liv.

Lav-93

Tip. Som basis for denne dekoration , skar jeg bunden af en plastflaske. Gamle glas eller konservesdåser kan ligedes bruges. Materialerne der er brugt i min stage, er små rester af hvad jeg havde. Se dig omkring, og saml forskellige materialer op i naturen.

Lav-besk-ret--93

Du skal bruge

Bunden af en plastflaske på en højde på 12 cm
Ler
Et stykke krøllet stof
Et bånd
Lim
En julekugle, gerne med en god spids
Et par ståltrådspinde
En lysholder med ståltrådsstilk
Et lys
Lærkekoglegrene
Lav
Fyr
En hvid kartebolle
En stilk dadel
Sløjfebånd

Sådan gør du

1-trin-16

  1. Kom ler i plast potten.

2-trin-22

  1. Klip stoffet til så det kan nå rundt om potten. Bind et stykke bånd rundt om stoffet, afslut med en knude. I bunden af stoffet kommer du lidt lim. Fold stoffet ind i bunden af potten.

3-4-trin-30
3. Tag en ståltrådspind, læg den rundt om spidsen af kuglen. Vikle den et par gange rundt, fold så ståltrådsenderne nedefter.

3-trin-27

  1. Tag julekuglens ophæng af. Kom en klat lim oppe under lyseholderen. Stik ståltrådspinden ned i hullet på kuglen. Stik ståltrådsenderne på kuglen, ned i midten af leret.

5-trin-32

  1. Klip så de forskellige materialer i mindre stilke. Klip ståltråden i mindre stykker. Fold hvert stykke ståltråd dobbelt, så der dannes en hårnål. Med hårnålene fastgør du de forskellige materialer. Bind en sløjfe, stik en lille ståltrådspind ind på bagsiden af sløjfen, fold ståltråden dobbelt, og stik dem ned i leret.

lav-393

Pia Buusmann

Pia Buusmann

Pia har de sidste 16 år beskæftiget sig med indretning og design ideer til hjemmet. Hun startede sin karriere med at udgive bogen “Julestads og Konfitterknas”. Herefter har hun udgivet 10 andre bøger.

Read More
Lysestage i julekugle
Share this