Kuglen er sød at bruge her i efteråret. Kuglen kan gøres mere julet i december, ved at hænge lidt julepynt på den rå pind.

Lav--83

Tip. Da man ikke kan printe skabeloner fra min hjemmeside, må du google skabeloner på stjerner. Her er mange skabeloner der kan anvendes.
Du skal bruge

En rund oasiskugle på en diameter på 11 cm
Limpistol
Råt bånd
Almindelige knappenåle
Hvide bønner
Papir fra ugeblade
En Guldperle
Nål med sytråd
Tynd guldsnor

Sådan gør du
1-trin--51

  1. Tag det rå bånd. Sæt enden af båndet fast med en knappenål. Før så båndet rundt om kuglen, og op til enden af båndet. Sæt det fast med en knappenål. Vikle så båndet om den modsatte side, fastgør båndet med en knappenål, og klip det resterende bånd af.

2-trin-63

  1. Nu skal du lime bønner på i mellemrummene.Når du limer bønnerne på er det vigtigt at bønnerne ligger tæt op ad hinanden. Kom lim på et lille stykke af kuglen, og læg bønner ned i limen. På denne måde fortsætter du med at lime bønner i mellemrummene på kuglen.

3-trin-59

  1. Klip så to stjerner ud, lim den ene forskudt oven på den anden.

4-trin-53

  1. Tag så et stykke råt bånd på ca.18 cm. Med synålen laver du risting, hen langs den lange side på båndet, når du når til enden, trækker du i tråden, og strammer båndet sammen, så der dannes en roset. Sy enden sammen på rosetten.

5-trin-59

5 .Lim rosetten i midten af stjernerne. Lim perlen i midten af rosetten.

6-trin-70

  1. Vikle så guldsnoren rund om det rå bånd. Lim stjernen i toppen af kuglen

Detalje-75

Jeg kom lidt mos i bunden af et stort glas. Lagde kuglen på mosset. En kraftig pind fra en vild hyldebær, blev stukket ned bag kuglen. Et lille glas med vand og en orkidee gren, blev ligeledes sat ned bag kuglen

Detalje-65067