En sød udendørskrans som holder til vind og vejr.Pynt til døren er altid et hit.

Materialer

En færdig købt ståltrådskrans på en ca. diameter på 22 cm
Rå snor
Myrtetråd
En potte med lyng og vindheks
Frøstande fra en klematis
Blade med et rødt skær
lav-611
Sådan gør du

  1. Bind den rå snor på kransen med en knude. Vikle snoren på kryds og tværs af kransen, så den laver en slags spindelvæv. Afslut med en knude.
    1-lav-trin-55
  2. Klip lyngen og vindheksen af helt nede ved jorden i potten. Klip frøstandene fra grenen af klematisen, så du får så lang stilk som muligt. Vikle myrtetråden om kransen et vilkårligt sted, så den sidder godt fast.
    2-trin-lav-67
  3. Tag så et par blade, sammen med en lille buket lyng. Læg det på kransen ved tråden.Vikle tråden om krans og stilkene. Stram tråden så den sidder godt fast. Når du vikler må du stikke tråden ind og ud mellem omviklerne af den rå snor.
    3-trin-lav-81
  4. Tag så et par blade, og læg dem oven på de forgående stilke, på undersiden af kransen lægger du en lille buket vindheks. Vikle dem på kransen med tråden. Læg 2-3 frøstande oven på bladet, og vikle. På denne måde fortsætter du kransen rundt, mens der veksles mellem de forskellige materialer. Sørg for at vindheksen stritter lidt ud fra kransen på undersiden. Til sidst stikker du stilke af vindheksen ind og ud mellem den rå snor. I toppen bandt jeg en knude i et par stilke slangegræs, ind under knuden er stukket en stilk salvie.