Lidt tidligt med kræmmerhuse med glimmer. Undlad glimmeren, og brug efterårets blade og bær i kræmmerhusene. Til jul kan du give dem glimmer. Man kan næsten kalde kræmmerhusene for to i en.

H-j-21

Du skal bruge

Lidt cement (Panduro Hobby)
3 tomme mælkekartonner
En kraftig ståltrådspind (Silvan)
Nedstryger
Et stykke plast
Skål
En gammel saks
Hønsenet
Sølv myrtetråd
Potte med vindheks
Evt. hårspray og sølvglimmer
Detalje-lav-65
Sådan gør du
1-trin-28-1
1.Skær mælkekartonnerne igennem så de har en højde på 10 cm. Skyl dem i koldt vand. San ståltrådspinden igennem i forskellige længder. Dæk dit bord med plast.
2-trin-32
2. Rør cementen op efter anvisning på pakken. Fordel cementen i de tre mælkekartonner. Bank kartonnerne ned i bordet, for at fjerne evt. luftbobler i cementen.
3-trin-33
3. Stik cementpinden ned i midten af cementen. Stil dem til tørre et døgn. Klip så kartonnen af cementblokken.
4-trin-92
4. I hønsenettet klipper du en trekant på en ca. højde på 14 cm. Form hønsenettet til et kræmmerhus. Lås kræmmerhuset fast med de små stykker ståltråd. der sidder i kanten der hvor du har klippet.
5-trin-96-1
5. Med hænderne former du hønsenettet til et kræmmerhus.
6-trin-02
6. Klip vindheksen af helt nede ved jorden i potten. Tag så et lille bundt vindheks. Læg det på kræmmerhuset, vikle myrtetråd rundt om vindheks og kræmmerhus. fortsæt på denne måde med at lægge vindheks til, og vikle, til det er fyldt pænt ud.
7-trin-02-1
7. Spray kræmmerhuset med lak, og drys med glimmer. I kræmmerhuset er sat et lille reagensglas med koldt vand, hvor du stikker en blomst ned.

Dealje-lav-59