Velkommen til min blog. Her kan du følge med i, hvad jeg til hverdag går og sysler med. Du kan lære hvordan du laver de flotteste dekorationer og de hippeste indretninger til din lejlighed eller dit hus. Jeg håber, at du kan bruge mine videoer som hjælp til at indrette dit hus på en dejlig, hyggelig og kreativ måde.

Hvem er Jeg?
Jeg har en baggrund som både svømme- og gymnastiklærer og som tjener. Men det var først bag kameraet sammen med min mand fotograf Jes Buusmann, at jeg fandt min metier. Sammen med ham kunne jeg udfolde min kretivitet og danske og udenlandske blade og magasiner som Alt for damerne, Hendes Verden, Mad og Gæster, Livsstilsmagasinet Isabellas, Boligliv, Country Home’s, Living and More har nydt godt af mine ideer og Jes’ smukke billeder. At jeg har evnet at tilpasse min stil til hvert enkelt blad, samtidig med at være meget nytænkende, har givet os fantastiske opgaver gennem årene.

I 16 år har jeg nu beskæftiget mig med indretning og design af ideer til hjemmet. Det er blevet til flere bøger. Jeg startede min karriere med at udgive bogen “Julestads og Konfitterknas”. Og siden er der født 10 bøger mere om indretning og dekoration. Denne blog er til ideer til dig. Jeg håber du nyder dit besøg her. Du er velkommen til at sende mig en mail med spørgsmål eller kommentarer, som jeg efter bedste evne vil forsøge at svare.