Her et lille træ i hvidt, det kan altid finde et lille hul i boligen, hvor det kan pynte.
lav-70
Tip. Jeg købte hortensiaen som frisk. Jeg stillede den i en vase uden vand, og lod den tørre i 8 dage. Efter de 8 dage har hortensiaen stadig lidt fugtighed i stilkene, og er derfor til at arbejde med uden blomsterne knækker af.

Detalje-lav-69
Du skal bruge
En urtepotte
Ler
En rå pind
En grå oasiskugle på en ca.diameter på 10 cm
Ståltrådspinde
Limpistol
2 stilke rævehaler
Hvide bønner
En stor hortensiabold

Sådan gør du

 1. Kom ler i potten. Stik den rå pind ned i midten af leret, så den sidder godt fast. Tag to stål trådspinde, vikle dem i toppen af pinden, som vist på billedet. Fold ståltrådspindene opefter. Gentag dette med to nye ståltrådspinde, sådan at du ender med 4 ben der stritter opefter.
  1-trin-lav-49
 2. Pres så oasisen ned over pinden og ståltrådsben. Ståltrådsbenene gør at oasisen kommer til at sidde godt fast, og ikke løsner sig når du begynder at sætte blomster på.
  2-trin-lav-52
 3. Tag en rævehale. Klip det tykke stykke af stilken af. Klip stykker af ståltråd i stykker på ca.9 cm. Fold dem dobbelt, så der dannes en hårnål. Læg så rævehalen på oasisen, Fastgør den med en hårnål. Læg rævehalen hen over, og rundt om kuglen, samtidig med du fast gøre den med nåle.
  3-trin-lav-57
 4. Pluk hortensiaen i små buketter. Tag en buket , kom lim på stilkene, pres dem ind i oasisen, tæt ved rævehalen. Fortsæt på denne måde med at lime hortensia på, og sådan at de sidder helt tæt. Til sidst dækker du leret med de hvide bønner, og lægger den anden rævehale på bønnerne.
  4-trin-lav-60