Hjerte med tørret blomster

**Når du arbejder med tørret blomster, er det svært ikke at komme til at knuse dem. En god ide er at spraye dem med lidt koldt vand, for at blødgøre dem lidt. Husk at være godt til at skille dig af med hjertet når begynder at midste farve. Jeg syntes ikke det er noget kønt syn, når hjertet bliver beigefarvet. **

Lav-44-1

Du skal bruge

Detalje-11

Et ståltrådshjerte
Mos
Vindseltråd
Stinkende karse
Tørret hortensia
Gæslingegrene
Friske voksblomster
Limpistol
Sløjfebånd

Sådan gør du

1-trin-74

  1. Start med at vikle vindseltråden et par gange rundt om spidsen ved hjertebuen. Tag så en lille tot mos, og vikle den på hjertet med vindseltråden. Læg så en ny tot mos tæt mod det forgående stykke mos. Vikle igen med vindseltråden. På denne måde fortsætter du hjertet rundt.

2-trin-80

  1. Klip af stilkene på de stinkende karse så de har en ca. længde på 10 cm.Tag 4-5 stilke, kom en klat lim på stilkene, læg dem ned i mosset.

3-trin-84

  1. Pluk så hortensiaerne i små buketter. Kom en klat lim på hortensiastilken, og læg den ovenpå. Klip så voksblomsterne i små stilke. Kom en klat lim på stilken, læg stilken så den ligger lidt ud til siden i forhold til hortensiaen.

4-trin-92

  1. Pluk gæslingerne af dets grene. Kom en klat lim på gæslingen, læg den på hortensiaen. Hvor mange gæslinger du vil komme på kransen kan du selv bestemme. Til sidst binder du sløjfebåndet på hjertet.

Detalje-15

Pia Buusmann

Pia Buusmann

Pia har de sidste 16 år beskæftiget sig med indretning og design ideer til hjemmet. Hun startede sin karriere med at udgive bogen “Julestads og Konfitterknas”. Herefter har hun udgivet 10 andre bøger.

Read More