Altid sødt med et hjerte, ude som inde
lav-75

Tip.
Frøstandene fra kartebollen stikker, det er en god ide at have et par tynde havehandsker på når du arbejder med dem.Disse frøstande tørre op og bliver brunlige. Til jul kan du friske dekorationen op med lidt sølvglimmer, et julet sløjfebånd, og et lille stykke julepynt.

Du skal bruge

En grå oasis
Limpistol
Et stykke papir og en blyant
Saks
Skarp kniv
Mos
Tynde ståltrådspinde
En potte med grøn lyng
Frøstande fra kartebolle
Et par stilke egfeu
Et stykke rå snor
1-tin-lav-29

 1. Halver oasisen på den lange led. Kom lim på den ene langside, og pres de to dele sammen.Fold papiret dobbelt, og tegn i fri hånd et halvt hjerte. Klip hjertet ud, og læg det på oasisen. Med kniven skære du rundt om papir skabelonen, så du ender med et hjerte.
  2-trin-lav-742
 2. Klip ståltrådspindene i stykker på en ca. længde på 14 cm. Hvert stykke ståltråd folder du på midten, så der dannes en slags hårnål. Tag et stykke mos, og læg det på oasisen. Fastgør det med ståltrådsnålene. Læg så et nyt stykke mos tæt ved det forgående, og fastgør det med nålene.På denne måde fortsætter du til bagsiden er fyldt ud.
  3-trin-lav-46
 3. Klip lyngen fra potten helt nede ved rødderne. Tag en lille buket lyng, og læg den i hjertebuen. Fastgør lyngen med nåle. Tag så en ny buket, og læg dem over stilkene på de forgående. Fastgør lyngen med nåle. Fortsæt på denne måde ned til hjertespidsen. Lav modsatte side på samme måde.
  4-tin-lav-52
 4. Klip af stilkene på frøstandene, så der sidder en stilk tilbage på 4 cm. Stik frøstandene i oasisen, til hele overfladen er fyldt ud. Mellem frøstandene lægger du stilke af lyng som du fast gør med nåle, og sådan at alle huller er fyldt ud. Læg egfeu grene hen over hjertet, og fastgør dem med nåle. Bind en sløjfe i den rå snor, og sæt den i hjertebuen med en nål.
 5. 5-trin-lav-57