Dekoration på bræt med gæslingegrene

En anderledes dekoration. Rart med lidt fornyelse. Valget af grene til denne dekoration kan være alt fra pil til små pinde fra skovbunden. Her er ingen grænser for fantasien. Brættet er et spækbrædt fra netto til 20.- kr.Til påske kan du fylde midten med farvede æg, eller små glas med forårsblomster.

lav-55-2

Du skal bruge

Et aflangt bræt
Boremaskine med bor
Saks
Gæslingegrene
Craspedia
Vindseltråd
Små reagensglas
Juleroser
Små søde potter med Tradescantia

Detalje-40
Sådan gør du
1-trin-00

  1. Start med at bore huller rundt i kanten af brættet. Boret skal være nogenlunde samme tykkelse som dine grene. Klip så enden af gæslingegrenene i et skråt snit. Stik nu gæslingegrenene ned i hullerne . I nogle af hullerne stikker du stilke af craspedia.I midten stiller du de små potter.
    2-trin-42
  2. Tag så et stykke vindseltråd på ca. 20 cm. Læg et reagensglas på midten af ståltråden, vikle ståltråden rundt om reagensglasset, så det sidder godt fast. Enderne af ståltråden vikler du rundt om en gæslingegren, gentag dette med flere reagensglas jævnt fordelt rundt på gæslingegrenene. Kom koldt vand i glassene, klip af stilkene på juleroserne så de passer ned i reagensglassene. Stik juleroserne rundt i glassene.

3-trin12

Detalje-48

Pia Buusmann

Pia Buusmann

Pia har de sidste 16 år beskæftiget sig med indretning og design ideer til hjemmet. Hun startede sin karriere med at udgive bogen “Julestads og Konfitterknas”. Herefter har hun udgivet 10 andre bøger.

Read More