Dekoration med nelliker og voksblomster

**Lille holdbar dekoration. Da blomsterne står i våd oasis, er holdbarheden lang. Denne dekoration kan sagtens laves dage før den skal frem i lyset. En nem dekoration, hvis du skal dække et langt bord. Så er det nemt at lave mange på en gang.

Lav--39

Du skal bruge

Detalje-54-1

En aflang urtepotte
Skål med koldt vand
Grøn oasis
Spids kniv
Pistage
Nelliker
Voksblomster
Roser
Stilke af perovskia

Sådan gør du

  1. Skær oasisen til så den passer ned i urtepotten. Læg oasisen ned i skålen, og lad den trække vand i ca. 1/2 time, til den er gennemvåd. Læg oasisen ned i urtepotten.

1-trin-32

  1. Pluk pistagegrenene i mindre grene. Stik pistagen i oasisen, og sådan at de ligger ud over urtepottens kanter, og stritter op i luften.

2-trin-13

  1. Pluk så voksblomsterne i mindre stilke, stik dem rundt i oasisen.

4-trin-23

  1. Giv nelliker og roser et skråsnit, så der sidder en stilk tilbage på 10 cm. Stik nelikkerne og roser rundt mellem det grønne og voksblomsterne. Alle huller skal dækkes af blomster. Til sidst plukker du perovskia i pæne længder. Dem stikker du ned mellem blomsterne, så de stritter ud fra dekorationen.

5-trin-67

Detalje-51

Pia Buusmann

Pia Buusmann

Pia har de sidste 16 år beskæftiget sig med indretning og design ideer til hjemmet. Hun startede sin karriere med at udgive bogen “Julestads og Konfitterknas”. Herefter har hun udgivet 10 andre bøger.

Read More