Der er lidt arbejde med at lave denne dekoration. Resultatet bliver en evigheds dekoration, da du hen mod jul kan skifte blomsterne ud med f.eks gran, og julens blomster.Spray evt. med limspray, og drys med glimmer

Lav-88

Du skal bruge

En lille bakke på ca.20x20 cm
Grå oasis
Kniv
Grove pinde fra en kartebolle (vokser vildt i grøftekanter)
Havesaks
Havehandsker
Brombærgrene
Vindseltråd
Mos
Elefanttråd
Reagensglas
Forskellige stilke af efterårets bær og grene. Rester af sommerblomster

Detalje-94

Sådan gør du

  1. Skær oasisen til så den passer ned i bakken. Det er vigtigt at oasisen sidder godt i spænd, og ikke glider rundt, når der stikkes pinde i.
    Sørg for at oasisen er 2 cm højere end bakkens kant.

1-trin-2-1

  1. Klip pindene i forskellige længder.

2-trin-8-1
3. Stik pindene ned i oasisen hele vejen rundt, og sådan at de står tæt sammen.

3-trin-50-3

4.Tag havehandskerne på. Pluk alle bladene af brombærgrenene. Saml 4-5 grene, form dem let så der kommer en runding på grenene. Læg dem rundt om pindene i bakken. Saml dem med et stykke vindseltråd. Brombærgrenene skal ende op med en krans der ligger på midten af pindene. Klip overskydende stilke af.

4-trin-54-1

  1. Klip ståltrådspindene i stykker på ca. 10 cm, fold dem dobbelt, og sådan at du får en lille hårnål. Tag en tot mos. læg den i kanten af bakken, sæt mosset fast med en hårnål. Fortsæt på denne måde hele vejen rundt.

6-trin-67

  1. Klip af stilkene så de passer ned mellem pindene. Kom vand i de små reagensglas, stik dem ned mellemp pindene.Stilkene af bær, og efterårsgrene behøver ikke stå i vand. Sæt blomster og bær ned mellem pindene. Sørg for at blomster og bær hænger ud over kanterne på pindene.

7-trin-76

Detalje-96