Dekoration med brændende kærlighed

Materialerne til denne dekoration, købte jeg i Netto. Orkideerne var super billige. Trækassen er nem at få fat på hos din grønthandler, eller supermarked.Du kan vælge at male kassen med en rest maling, eller som her bevare den som den er.

Lav-70

Du skal bruge

En lille trækasse
En plastpose
En skå med koldt vand
Grøn oasis
Skarp kniv
Frisk rosmarin
Brændende kærlighed
Gerberaer
Orkideer
Ståltrådspinde
Et sløjfebånd, der kan nå rundt om kassen
Lim

Detalje-73
Sådan gør du

1-trin-46

  1. Læg oasisen i blød i vandet, lad den trække ca. 1/2 time, til den er gennem våd. Læg plastposen ned i kassen, skær oasisen til så den passer ned i kassen. Læg den ned i plastposen.

2-tein-48

  1. Rens det nederste af rosmarinstilkene for nåle. Stik dem rundt i oasisen, så de stritter opefter, og ud til siderne.

3-trin-57

  1. Klip af stilkene på den brændendekærlighed, så der sidder en stilk tilbage på ca. 10 cm. Pluk de nederste blade af forneden af stilkene. Stik blomsterne ned mellem rosmarinen. Gentag på samme måde med gerberaerne.

4-trin-59

  1. Klip så orkideerne af helt nede ved dets blade. Fold så ståltrådspindene dobbelt, så du laver en form som en hårnål. Stik nu enden af orkidestilken ned i et af hjørnerne på oasisen, før orkideen hen over blomsterne, sæt hårnålen ned over stilken, fastgør den nede i oasisen. Gentag dette med endnu en orkidestilk. Lim sløjfebåndet rundt om kassen foroven

Detalje-282

Pia Buusmann

Pia Buusmann

Pia har de sidste 16 år beskæftiget sig med indretning og design ideer til hjemmet. Hun startede sin karriere med at udgive bogen “Julestads og Konfitterknas”. Herefter har hun udgivet 10 andre bøger.

Read More