Blomster lavet af neglelak. Yndigheden selv.De tager tid at lave, men hold da op et smukt resultat.

Tip. Her er det muligt at få brugt sine gamle rester neglelak.Blomsterne kan være mange forskellige farver, eller i en bestemt holdning. Du kan vælge at lave få blomster, og vikle dem om en servietring, eller som pynt på et kort. Har du god tålmodighed laver du som her vist 10 af hver af de tre valgte farver.
Lav--972
Lav-974

Det skal du bruge

Vindseltråd
Neglelak
Et stykke papir
Mini perler
En tube guld akrylmaling
Lille pensel
En skål med sand eller groft salt

Sådan gør du
1-lav-trin-980

1.Klip et stykke ståltråd på ca. 25 cm. Tag fat i den ene ende af ståltråden, 6 cm oppe ad tråden folder du en lille lykke. Det er vigtigt at lykken ikke bliver for stor, da det så er umuligt at mætte midten med lak. Tag så fat i den store ende af ståltråden, og fold endnu en lykke. Vikle ståltråden om midten af de to lykker, for at låse lykken fast. Gentag dette til du har 5 lykker. Fold de to ståltråds ender nedad, og vikle den ene ståltråd om den anden.
2-lav-trin-985

  1. Læg papiret på dit bord. Tag en blomst op i hånden, mæt nu penslen i neglelak. Stryg indefra lykken, og udefter, får du ikke neglelakken til at dække lykken helt, gentager du en gang til. Fortsæt på samme måde med de andre lykker. Til sidst kommer du en klat neglelak i midten, og lækker en perle ned i midten.Stil blomsten til tørre i skålen.
    3-lav-trin-440

  2. Mal stilken på blomsten med guldmalingen, læg blomsten til tørre på papiret. Blomsterne samler du ved at vikle ståltråds stilkene om hinanden.

  3. 4-lav-trin-995