Pil og lilla passer godt sammen. Bare pænt, ikke så meget der.
lav--51
Tip. Istedet for en oasisblok, du selv skære ud kan du købe en oasiskugle hos din blomsterhandler.Har du ikke pil i din have, kan du nemt klippe nogle i naturen. Der vokser mange pil langs landevejene. Tag de yderste grene af pilen.

Detalje-lav-65
Du skal bruge

En grøn oasisblok
Tynde træpinde eller blomsterpinde
Kniv
En potte med asters
Tynde pilegrene
Ståltrådspinde

Sådan gør du
1-trin-lav-52

 1. Halver oasisen, og kom den i en skål med koldt vand. Lad den trække vand i ca. 20 min. til den er gennem våd. Læg de to oasisdele sammen. Med kniven skære du stykker af de fire hjørner på oasisen. Fortsæt med at skære oasisen til så den til sidst runder lidt, hele vejen rundt.
  2-trin-lav-60
 2. Stik en træpind gennem de to oasisdele, gentag dette med 3-4 pinde. Klip overskydende pind af tæt ved oasisen.
  3-trin-lav-65
 3. Tag så tre pilegrene. Rens dem for blade, og sideskud. Bind de tre grene sammen, med et lille stykke ståltråd. Flet nu pilen til en fletning, der har en længde fra top til underside på oasissen. Klip ståltrådspindene i længder på 12 cm. Fold dem dobbelt så der dannes en lille hårnål. Læg spidsen af fletningen foroven på oasisen, og stik hårnålen hen over fletningen, og ned i oasisen. Gentag dette et par steder på fletningen, afslut med en hårnål i bunden af oasisen. Gentag dette med så mange fletninger du ønsker.
  4-trin-lav-69
 4. Klip aster Fra planten, så der sidder en 4 cm lang stilk tilbage. Rens stilkene for blade, og sideskud. Start foroven på oasisen med at stikke asters i. Arbejd dig ned, og rundt om oasisen til den er helt fyldt ud med blomster. Træk let i pilefletningerne, så man tydeligt ser dem. Tag så 3 pilegrene, klip dem i en længde på 14 cm, fold dem dobbelt, og stik dem ned i toppen af oasisen. Bind en rå snor i toppen.
 5. 5-trin-lav-73